رمز عبور به ایمیل شما ارسال می شود

چهار سالگی؛ پرورش مهارت‌های اجتماعی

به چهار سالگی رشد کودک یعنی سالی که اون در حال رشد مهارتهای قدیمی و تازه اش هست، خوش اومدید. چهار سالگی، سالِ پرانرژی بودن و اجتماعی شدنِ کودکه. در این سنِ، کودک شما که حالا با اعتماد بنفس حرف میزنه، راه میره، شروع به دویدن میکنه و نقاشی میکشه، آماده است که اونا رو به بهترین شکلِ خودش انجام بده.

حتی بچه هایی که خیلی اجتماعی نیستن هم از وقت گذروندن با افراد در سنِ های مختلف لذت میبرن. در واقع همون قدر که دوست داره با بچه های کوچیکتر از خودش باشه، وقت گذروندن با پدربزرگش رو هم دوست داره. تو چهار سالگی، همه افراد به نظر کودک جالب هستن. از پستچی بگیر تا هر کسی که تو خیابون میبینه.

زندگیِ شما در چهار سالگی کودک

به احتمال زیاد فرزندتون در تولد چهارسالگیش کُلی اسباب بازی برا هدیه تولد گرفته. بنابراین زمان اون رسیده که بعضی از اسباب بازی های قدیمیش که ازشون استفاده نمی کنه رو از دور خارج کنید. دقت کنید ببینید کدوم اسباب بازی هاش هست که مدت زیادیه ازشون استفاده نمی کنه؟ همونا رو از جلو چشماش بردارید. اونا رو به موسسه های خیریه یا کودکانی که نیازمند هستن، بدین.

اگه هم فکر میکنید که ممکنه کودکتون برا اسباب بازی هاش بهونه بگیره، اونو برا یه مدتی تو انباری و دور از چشمش بذارید. اگه دیدین سراغش رو نگرفت، اونو به خیریه ها بدین. اینجوری هم یه کار خوب در حق دیگران انجام دادین و هم خونه رو یه خورده از اون حالتِ شلوغی که داشت، خارج میکنین.

همچنین میتونید از بین اسباب بازی هایی هم که نگه داشتین، یه تعدادیش رو از چشمِ کودک چهار ساله تون مخفی کنید. وقتی فرزندتون اسباب بازی های زیادی اطرافش باشه، نمیتونه روی همشون تمرکز کنه. اما وقتی تعدادش کمتر باشه، هم آرامش بیشتری داره و هم یه حس بانظم بودن درونش ایجاد میکنه.

مقاله بعدی: کودک در چهار سال و سه ماهگی

احمدرضا کرمی

احمدرضا کرمی

مهندس الکترونیکی هستم که بعد از فارغ التحصیلی و به صورت کاملا اتفاقی وارد حوزه محتوا شدم. از قدیم عاشق ادبیات و زبان فارسی و دلباخته زبان انگلیسی بودم اما به دلیل برخی مسائل نتوانستم طعم شیرین وصال را بچشم. از همان ابتدا نوشته‌های من به صورت تحلیلی و کاربر محور بوده که ناشی از مدل ذهنی ارزش آفرینم و همچنین تحصیل در رشته مهندسی الکترونیک است. پس از آشنایی با بازاریابی محتوایی و علم مارکتینک، تکنیک‌های نویسندگی اثربخش را چاشنی کارم کردم. دیگران مرا کارشناس بازاریابی محتوایی می‌خوانند. خودم اما فکر میکنم نویسنده‌ای هستم که دغدغه ارزش آفرینی دارد و استفاده از علم بازاریابی در این راه به من کمک می‌کند. هدف غایی من این است که همچنان که خودم از نوشته‌هایم لذت می‌برم، باری هر چند کوچک از دوش خوانندگان مطالبم بردارم.

پرسشی دارید؟ پاسختان را خواهیم داد ...