Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/home/tarbiatg/domains/tarbiatgram.com/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/) is not within the allowed path(s): (/home/h205593/:/tmp:/var/tmp:/opt/alt/php81/usr/share/pear/:/dev/urandom:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php81/lib/php/) in /home/h205593/domains/tarbiatgram.com/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 17
رشد کودک در 35 ماهگی(انتخاب یکی از والدین) | تربیتگرام | روانشناسی کودک از تولد تا 7 سالگی
رمز عبور به ایمیل شما ارسال می شود

رشد کودک در 35 ماهگی؛ ترجیحِ یکی از والدین

رشد کودک در 35 ماهگی

اگه فرزند 35 ماهه تون شما یا همسرتون رو ترجیح میده و شما اونی هستید که نمیخواد باهاش باشه، به خودتون نگیرید. ممکنه اون یه روز تصمیم بگیره که فقط همسرتون میتونه شبا براش قصه بگه.یکی از دلایلش میتونه عادت باشه. اگه هر روز این شما هستید که کودک 35 ماهه تون رو پیش پرستار  میبرید، اگه یه روز همسرتون این کار رو انجام بده، سر و صدا میکنه.

همچنین اگه یکی از بین شما یا همسرتون یه چند روزی بره سفر، کودک پیشتون نمیاد. فرزندتون با این رفتارا میخواد بگه که ” من واقعا دلم برات تنگ شده و از این که رفتی، ناراحتم” و از اینکه دوباره از پیشم بری، میترسم.

بهتره بدونید که این رفتارا در کودک موقتیه و برا مدت زیادی باقی نمیمونه. اگه شما اون کسی هستید که کودک بهش محل نمیده، به خودتون نگیرید. اگر هم فرزندتون شما رو ترجیح میده، کارهایی رو مشخص کنید که فقط با همسرتون انجام بده تا شما بتونید یه کم استراحت کنید. بعد از اون روتین عادی کودک رو ادامه بدین و شرایط خود به خود به وضعیت نرمالش برمیگرده.

هر کاری که انجام میدید، سعی نکنید که دلِ فرزند 35 ماهه تون رو با خرید یه اسباب بازی گرون یا آسون گرفتن بهش بدست بیارین. با این کار شما بهش یاد میدید که این رفتارش تکرار کنه. بعلاه، تنها چیزی که فرزندتون میخواد، شما هستید، حتی اگه اینجوری باهاتون رفتار نکنه.

زندگیِ شما در 35 ماهگی کودک؛ فرزندتون رو به تنهایی بازی کردن تشویق کنید!

از اینکه ببینید فرزندتون داره خونه بازی، خونه سازی و بازی های دیگه رو انجام میده، حوصله‌تون سر میره؟ البته گاهی وقتا باهاش بازی میکنید. اما بازی کردن با کودکِ نوپا معمولا برای افراد بالغ کار خسته کننده ای هستش. اونا خیلی رئیس بازی در میارن، خیلی سریع بازی میکنن و یه کاری رو بارها و بارها تکرار میکنن.  

اصلا احساس بدی نداشته باشین که اونو تشویق به تنهایی بازی کردن بکنید. این کار به استقلال کودک هم کمک میکنه. به دنبال کارهای دیگه ای بگردید که میتونید با کوچولوتون انجام بدین. مثلِ آشپزی یا باغبونی کردن. حتیت میتونید با فرزندتون بیرون برید و پیاده روی کنید، بدون اینکه خسته بشین یا عقلتون رو از دست بدین. حتی میتونید وقتی کار میکنید، بذارید که فرزندتون از شما تقلید کنه.

مقاله بعدی: رشد کودک سه ساله

احمدرضا کرمی

احمدرضا کرمی

مهندس الکترونیکی هستم که بعد از فارغ التحصیلی و به صورت کاملا اتفاقی وارد حوزه محتوا شدم. از قدیم عاشق ادبیات و زبان فارسی و دلباخته زبان انگلیسی بودم اما به دلیل برخی مسائل نتوانستم طعم شیرین وصال را بچشم. از همان ابتدا نوشته‌های من به صورت تحلیلی و کاربر محور بوده که ناشی از مدل ذهنی ارزش آفرینم و همچنین تحصیل در رشته مهندسی الکترونیک است. پس از آشنایی با بازاریابی محتوایی و علم مارکتینک، تکنیک‌های نویسندگی اثربخش را چاشنی کارم کردم. دیگران مرا کارشناس بازاریابی محتوایی می‌خوانند. خودم اما فکر میکنم نویسنده‌ای هستم که دغدغه ارزش آفرینی دارد و استفاده از علم بازاریابی در این راه به من کمک می‌کند. هدف غایی من این است که همچنان که خودم از نوشته‌هایم لذت می‌برم، باری هر چند کوچک از دوش خوانندگان مطالبم بردارم.

پرسشی دارید؟ پاسختان را خواهیم داد ...