Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/home/tarbiatg/domains/tarbiatgram.com/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/) is not within the allowed path(s): (/home/h205593/:/tmp:/var/tmp:/opt/alt/php81/usr/share/pear/:/dev/urandom:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php81/lib/php/) in /home/h205593/domains/tarbiatgram.com/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 17
رشد کودک در 33 ماهگی؛ مقابله با ترس | تربیتگرام | روانشناسی کودک از تولد تا هفت سالگی
رمز عبور به ایمیل شما ارسال می شود

رشد کودک در 33 ماهگی؛ مقابله با ترس

ترس کودک در 33 ماهi

تصورات خیالی مثل هیولا، اژدها و دیگر موجودات دنیای تاریکی که به نظر کودک 33 ماهه شما واقعی به نظر میرسن. ترس از تاریکی وقتی فرزند 33 ماهه شما قادر باشه تصوراتش رو به واقعیت تبدیل کنه، بسیار رایجه. شما ترس از تاریکی رو نتیجه یکی از مراحل پیچیده رشدِ شناختی کودک در 33 ماهگی تصور کنید.

کارهایی که برای رفع ترس از تاریکی میشه انجام داد

  • ترس کودک 33 ماهه تون رو جدی بگیرید. هیچ وقت ترس هاش رو دستِ کم نگیرید یا اینکه بخواید اونا رو مسخره کنید.
  • بی خیالِ منطق بِشید. اینکه بخواید با صبر و حوصله براش توضیح بدین که امکان نداره تو کمد هیولا وجود داشته باشه، مثل کوبیدنِ آب در هاوَنه.
  • از دیدِ فرزندتون به اتاق یه نگاه بندازین. شاید یه سایه عجیبی وجود داره که شبیه تارِ عنکبوته.
  • یه کم نور به اتاقش اضافه کنید یا اینکه می تونید چراغ سالن رو روشن بذارید. روشن بودن فضا از ایجاد موجودات در تاریکی جلوگیری میکنه.
  • یه خورده بهش اطمینان خاطر  بدید. اونو در آغوش بگیرید. بعضی وقتا این ترس در کودک اضطراب ایجاد میکنه و اون شاید از شما انتظار داشته باشه که در آغوشش بگیرید. داشتنِ یه روتین خواب شاد برا کودک در 33 ماهگی هم خیلی مهمه.

مقاله بعدی: 34 ماهگی کودک

احمدرضا کرمی

احمدرضا کرمی

مهندس الکترونیکی هستم که بعد از فارغ التحصیلی و به صورت کاملا اتفاقی وارد حوزه محتوا شدم. از قدیم عاشق ادبیات و زبان فارسی و دلباخته زبان انگلیسی بودم اما به دلیل برخی مسائل نتوانستم طعم شیرین وصال را بچشم. از همان ابتدا نوشته‌های من به صورت تحلیلی و کاربر محور بوده که ناشی از مدل ذهنی ارزش آفرینم و همچنین تحصیل در رشته مهندسی الکترونیک است. پس از آشنایی با بازاریابی محتوایی و علم مارکتینک، تکنیک‌های نویسندگی اثربخش را چاشنی کارم کردم. دیگران مرا کارشناس بازاریابی محتوایی می‌خوانند. خودم اما فکر میکنم نویسنده‌ای هستم که دغدغه ارزش آفرینی دارد و استفاده از علم بازاریابی در این راه به من کمک می‌کند. هدف غایی من این است که همچنان که خودم از نوشته‌هایم لذت می‌برم، باری هر چند کوچک از دوش خوانندگان مطالبم بردارم.

پرسشی دارید؟ پاسختان را خواهیم داد ...