رمز عبور به ایمیل شما ارسال می شود

کودک 26 ماهه: استراتژی برای مقابله با گاز گرفتن کودک

کودکان در دو سالگی وقتی عصبانی میشن یا احساس خطر می کنن، کودکان دیگه رو گاز میگیرن. معمولاً هم دلیلش اینه که نمی تونن احساساتشون رو منتقل کنن. بنابراین بر طبق جمله معروف ” صدای عمل بلندتر از کلماته ” عمل می کنن و گاز گرفتن رو بهترین استراتژی میدونن.

اما چون گاز گرفتن یه واکنش قابل درک از طرف کودکه، دلیل نمیشه که قابل پذیرش باشه. خیلی شفاف به فرزندتون بگید اجازه انجام این کار رو نداره. با حفظ آرامش و محکم بهش بگید: ” مامانی گاز گرفتن کار خوبی نیست و به دیگران صدمه میزنه”. بعدش توجهتون رو به طرف کودکی که فرزندتون گازش گرفته معطوف کنید تا آروم شه.

گاز گرفتن کودک در 26 ماهگی

سر و صدا و دعوا کردن فقط باعث میشه کودک دو ساله شما این کار رو دوباره تکرار کنه چون میدونه با این کارش خوب جلب توجه کرده.

بعدش یه روز دیگه دوباره به فرزندتون قانون ” گاز نگرفتن” رو یادآوری کنید. بهش بگید: مامان میدونه که تو عصبانی بودی چون ساسان اسباب بازی ات رو برداشت. مامان اینو میدونه ولی پسرم درست نیست که دیگران رو گاز بگیری. هر وقت عصبانی شدی، بیا به مامان بگو یا از کلمات استفاده کن. بعضی وقت ها بچه ها به این دلیل گاز میگیرن چون دیدن که کودکان دیگه رو انجام میدن و این رفتار ها رو کپی میکنن. اینم یه دلیل دیگه که چرا شما باید با این عمل به صورت تدریجی برخورد کنید.

زندگیِ شما در 26 ماهگی کودک

فکر می کنید کودک دو ساله شما تو 26 ماهگی چند دقیقه میتونه یه جا بشینه؟ قطعاً خیلی کمتر از مدت زمانیه که شما تو مراسمات رسمی یا عروسی شرکت می کنید. کودک شما هنوز به این درک نرسیده که تو این مراسم ها به شکل درستی رفتار کنه. یه قاعده سرانگشتی هست که میگه: به ازای هر سال که از سن کودک میگذره بین 3 تا 5 دقیقه میتونه یه جا بشینه. یعنی کودک دو ساله نهایتاً بتونه 10 دقیقه آروم یه جا بشینه. وقتی به این مراسم ها میرید و کوچولوتون رو با خودتون میبرین، حتما با خودتون یه کتاب قصه کودک یا عروسک مورد علاقه اش رو ببرید. یه جای خلوت بشینید تا اگه لازم بود برخوردی با فرزندتون داشته باشین، این کار براتون راحت تر باشه.

27 ماهگی کودک

احمدرضا کرمی

احمدرضا کرمی

مهندس الکترونیکی هستم که بعد از فارغ التحصیلی و به صورت کاملا اتفاقی وارد حوزه محتوا شدم. از قدیم عاشق ادبیات و زبان فارسی و دلباخته زبان انگلیسی بودم اما به دلیل برخی مسائل نتوانستم طعم شیرین وصال را بچشم. از همان ابتدا نوشته‌های من به صورت تحلیلی و کاربر محور بوده که ناشی از مدل ذهنی ارزش آفرینم و همچنین تحصیل در رشته مهندسی الکترونیک است. پس از آشنایی با بازاریابی محتوایی و علم مارکتینک، تکنیک‌های نویسندگی اثربخش را چاشنی کارم کردم. دیگران مرا کارشناس بازاریابی محتوایی می‌خوانند. خودم اما فکر میکنم نویسنده‌ای هستم که دغدغه ارزش آفرینی دارد و استفاده از علم بازاریابی در این راه به من کمک می‌کند. هدف غایی من این است که همچنان که خودم از نوشته‌هایم لذت می‌برم، باری هر چند کوچک از دوش خوانندگان مطالبم بردارم.

پرسشی دارید؟ پاسختان را خواهیم داد ...