رمز عبور به ایمیل شما ارسال می شود

رشد کودک در چهار و نیم سالگی؛ مهارت های زبانی

مهارت های زبانی کودک در چهار سالگی

تو این سِن، مهارتهای زبانی کودک داره جوری پیشرفت میکنه که بتونه برا رفتن به مهد کودک آماده بشه.

مثلاً موارد زیر:

  • کوچولوی چهار ساله شما حالا روزی 6 کلمه جدید یاد میگیره.
  • جمله هایی که میگه طولانی ان و پیچیده ان و شاید قید و صفت هم توش باشه.
  • اونا هنوز در حال یادگیری این هستن که کلمات چه معنایی دارن و متضادِشون چیه!
  • فرزند شما دیگه الان میتونه خوب داستان بگه. داستان های اونا کوتاهن ولی شروع، ادامه و پایان دارن.
  • کوچولوی شما میتونه با توجه به مخاطبش نحوه حرف زدنش رو تغییر بده. مثلا به بچه ای که کوچیکتر از خودشه میگه : مامانی رفته دَدَر. در جواب سوال مادربزرگش هم میگه: مامان رفته فروشگاه تا شیر بخره.
  • فرزند شما الان دستورات چند بخشی رو هم بهتر متوجه میشه. مثلا: ” اول از اینجای کاغذ ببر و بعدش اینجا بچسبونش”. اونا همچنین میتونن چند درخواست که به هم مرتبط نیستن رو هم بفهمن. مثلا: مامانی اول کیفمو بیار و به هاپو یه کوچولو آب بده”
  • تو این سن شما متوجه میشین که فرزندتون کلمات رو با تلفظ بهتری ادا میکنه. اگر چه طبیعتاً هنوز هم بدون ایراد نیست. افراد غریبه هم باید حرف زدن فرزندتون رو متوجه بشه اگر چه هنوز صحبت کردنش عالی نباشه.

زندگیِ شما در چهار و نیم سالگی کودک

بهترین راه برا ایجاد عادت های مفید تو فرزندتون اینه خودتون اونا رو انجام بدید. بله درسته ممکنه خوردن نوشابه برا شما سخت باشه ولی فرزندتون همیشه از شما یاد میگیره. علاوه بر اون غذایی رو نخورید که کودک نتونه بخوره و بخواید بهش بگید: این غذاها مخصوص مامانیه. اینام برا بابا و اینم غذای تو. وقتی اونا رو به پارک میبرین، باهاشون بازی کنید. اینجور نباشه که رو یه نیمکت بشینید و مدام به ساعتتون نگاه کنید.

مقاله بعدی: رفتار کودک در چهار سال و نه ماهگی

احمدرضا کرمی

احمدرضا کرمی

مهندس الکترونیکی هستم که بعد از فارغ التحصیلی و به صورت کاملا اتفاقی وارد حوزه محتوا شدم. از قدیم عاشق ادبیات و زبان فارسی و دلباخته زبان انگلیسی بودم اما به دلیل برخی مسائل نتوانستم طعم شیرین وصال را بچشم. از همان ابتدا نوشته‌های من به صورت تحلیلی و کاربر محور بوده که ناشی از مدل ذهنی ارزش آفرینم و همچنین تحصیل در رشته مهندسی الکترونیک است. پس از آشنایی با بازاریابی محتوایی و علم مارکتینک، تکنیک‌های نویسندگی اثربخش را چاشنی کارم کردم. دیگران مرا کارشناس بازاریابی محتوایی می‌خوانند. خودم اما فکر میکنم نویسنده‌ای هستم که دغدغه ارزش آفرینی دارد و استفاده از علم بازاریابی در این راه به من کمک می‌کند. هدف غایی من این است که همچنان که خودم از نوشته‌هایم لذت می‌برم، باری هر چند کوچک از دوش خوانندگان مطالبم بردارم.

پرسشی دارید؟ پاسختان را خواهیم داد ...